Григор Димитров загуби от Даниил Медведев на полуфиналите на US

...
Григор Димитров загуби от Даниил Медведев на полуфиналите на US
Коментари Харесай

Григор: Резултатът не отговаря на действителността, не очаквах да загубя с 0-3 сета

Григор Димитров загуби от Даниил Медведев на полуфиналите на US Open. След дуела той оцени това, което реализира в шампионата, на фона на последните няколко тежки месеца.

" Той завоюва значимите точки. Аз не успявах да стигам до лесни точки на мой сервис, както и на негов. За мен беше много забавен мач. Мисля, че мога да извлека много неща от него. Физически бях добре, движех се добре ", показа Григор пред Sportal.bg след мача.
 Григор Димитров загуби от Даниил Медведев полуфинала на US Open 2019
Приказката за Гришо свършва тук! Руснакът Медведев в профил Димитров на полуфинал на US Open

Българинът имаше игрово преимущество в първите два сета, само че беше пречупен от руснака

" В най-важните моменти не ми се получи, а и той игра добре в тези обстановки. На сетбола в първия сет беше доста ексцентричен за неговата игра. Знаех къде ще сервира, бях подготвен, бях там и втората топка изобщо не чаках да я изиграе по подобен метод. Имаше моменти, в които не чаках някои неща от него, само че той ги направи и това оказа въздействие. Не чаках да изгубя с 0-3 сета, само че резултатът не мисля, че дава отговор на мача. Мисля, че играх добре, дадох всичко от себе си.
 Снимка 441688
Източник:

Трябва бързо да мина през идващите дни. Да съм в добра форма за шампионатите в Азия. Имаше доста позитиви от шампионата. Последните седмици нямах положителни резултати, а в този момент стигнах до полуфинал за първи път тук. Тенисът е една игра, в случай че не се наслаждаваш, в случай че не я правиш с обич, няма да се отплати.

Последните седмици бяха доста тежки, с доста тренировки, гордея се с това, че играя още веднъж. Не желая да бъда прекомерно отчаян. Разбира се, сега не ми се приказва доста за това, само че продължаваме напред ", приключи Григор.
 Снимка 441687
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР