Григор Димитров трябваше да се сблъска с крайно неприятни емоции

...
Григор Димитров трябваше да се сблъска с крайно неприятни емоции
Коментари Харесай

Отлични новини: Григор Димитров отлетя за участие на Мастърса в Маями!

Григор Димитров трябваше да се сблъска с извънредно неприятни страсти по време на Мастърса в Индиън Уелс, откакто беше заставен да се отдръпна по време на дуела си от втория кръг против Джейсън Кублер. Най-добрият български тенисист напълно контролираше протичащото се на корта, само че придвижването му очевидно се утежни към края на втория сет, когато той непрекъснато стартира да прикляка и австралиецът закономерно изравни общия резултат и даже поведе с пробив при започване на решителния сет, което очевидно сподели на първата ни ракета, че няма смисъл да продължава тъгите си на корта и последва отричане от негова страна. Впоследствие Димитров се отдръпна и от конкуренцията на двойки, където с Хуберт Хуркач бяха отстранили на старта вторите сложени Раджийв Рам и Джо Солсбъри, а формалната причина беше контузия в региона на коляното.

Изглежда обаче травмата не е чак толкоз сериозна, тъй като Григор през вчерашния ден е отлетял за Маями, където ще бъде съпровождан от един от двамата си наставници, а точно Джейми Делгадо. Добрите новини станаха публично притежание точно с помощта на английския експерт, който разгласява фотография от аероплан в обществените медии, а съпътстващият текст към нея гласеше " Маями, идваме ", тъй че от 22-ри март още веднъж ще можем да се любуваме на изявите на родния ни представител, чието присъединяване ще стартира непосредствено от втория кръг на надпреварата.

Припомняме ви, че въпросната конкуренция е най-неуспешната в исторически проект за нашия съотечественик от всички останали в сериите " Мастърс ", тъй като той в никакъв случай не е прекосявал оттатък осминафиналната фаза.



 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР