Григор Димитров стартира с победа участието си на тенис турнира

...
Григор Димитров стартира с победа участието си на тенис турнира
Коментари Харесай

Григор Димитров се справи с Лоренцо Музети и стартира с победа на Мастърса в Париж

 Efbet2023 Horizontal
Григор Димитров започва с победа присъединяване си на тенис шампионата от сериите Мастърс 1000 в Париж. Българинът надигра Лоренцо Музети в трисетов мач - 6:2, 6:7 (4), 6:3 за два часа и 20 минути. По този метод Димитров преодолява първия кръг във френската столица за 11-и път в кариерата си.

Освен това първата ни ракета надделя Музети за втора поредна седмица, откакто го победи и на шампионата във Виена. Допреди това Григор нямаше победа над Музети и беше изгубил единствения мач сред тях. С двата си следващи триумфа българинът към този момент води в общия баланс с 2:1.

Топ ракетата ни беше извънредно безапелационен в първия сет и с два пробива го завоюва за единствено 37 минути. Във втората част Гришо поведе с пробив, а след това имаше и мачбол на посрещане, само че настъпи спад в сервиса му, който докара до връщане на пробива, а по-късно и до тайбрек, който хасковлията загуби.

В третия сет обаче Димитров беше праволинеен, а силите на Музети не стигнаха за поврат и в последна сметка първата ни ракета закономерно завоюва дуела. 

Жребият на Гришо е безусловно идентичен, както и в австрийската столица, откакто във втория кръг някогашният №3 ще се изправи против Даниил Медведев, който почиваше в първия кръг като трети подложен.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР