Григор Димитров ще се изправи срещу британеца Даниел Еванс на

...
Григор Димитров ще се изправи срещу британеца Даниел Еванс на
Коментари Харесай

Даниел Еванс е последната пречка за Гришо преди финала във Вашингтон

Григор Димитров ще се изправи против британеца Даниел Еванс на полуфиналите на шампионата от веригата ATP 500 на твърди кортове в американската столица Вашингтон. Еванс доближи до тази фаза след 6:4 и 7:5 против представителя на домакините Франсис Тиафо.

Димитров пък получи правото да играе на полуфиналите, откакто неговият противник на четвъртфинала Юго Юмбер се отхвърли от шампионата още преди началото на дуела с българина. Преди това родният №1 победи Макензи Макдоналд и Емил Руусувуори без да загуби нито сет, с цел да доближи до първия си полуфинал във Вашингтон в своето осмо присъединяване на шампионата. За него това е трети полуфинал за сезона, след тези в Ротердам през февруари и в Женева през юни.

Полуфиналният дуел сред Димитров и Еванс е втори от днешната стратегия във Вашингтон и той би трябвало да стартира към 3:20 часа сутринта българско време. В 2:00 часа пък ще стартира първият полуфинал, в който един против различен ще се изправят лидерът в схемата Тайлър Фриц и нидерландеца Талон Грикспор.
 Стефанос Циципас и Алекс де Минор ще спорят за купата в Лос Кабос
Стефанос Циципас и Алекс де Минор ще спорят за купата в Лос Кабос

Това ще бъде десети мач сред двамата

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР