Григор Димитров се изправя срещу Карлос Алкарас в четвъртфинален сблъсък

...
Григор Димитров се изправя срещу Карлос Алкарас в четвъртфинален сблъсък
Коментари Харесай

ОЧАКВАЙТЕ НА ЖИВО: Григор Димитров - Карлос Алкарас

Григор Димитров се изправя против Карлос Алкарас в четвъртфинален конфликт на шампионата от сериите " Мастърс " в Маями. Двубоят ще стартира не преди 01:05, а Gong.bg ще ви направи съпричастни към него, като наблюдава всичко най-интересно към срещата.

Григор Димитров играе страховит тенис и се намира в чудесна форма. Българинът преодоля в първи кръг Алехандро Табило, въпреки и чилиецът да взе първия сет, като имаше опция и да завоюва конфликта в два сета. Гришо не срещна компликации в идващия кръг, като премаза Яник Ханфман с 6:1, 6:0, а по-късно бе и най-трудният дуел за първата ни ракета, откакто в осминафиналната фаза в профил Хуберт Хуркач от Полша с 2:1 сета, като решаващата част бе извоювана с тайбрек.

Карлос Алкарас нямаше компликации дотук в шампионата, а международният номер 2 в профил Роберто Карбайес Баена, Гаел Монфис и Лоренцо Музети с по 2:0 сета, като не даде опция на съперниците си да го тестват по някакъв метод. Испанецът също е в страхотна кондиция и продължава преследването на шампионата. Григор Димитров и Карлос Алкарас са се срещали четири пъти до момента, като два пъти са играли на твърда настилка и са си разменили по една победа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР