Григор Димитров отпадна в осминафиналите на турнира от сериите АТП

...
Григор Димитров отпадна в осминафиналите на турнира от сериите АТП
Коментари Харесай

Циципас не даде шанс на Гришо, българинът загуби в два сета

Григор Димитров отпадна в осминафиналите на шампионата от сериите АТП 500 в Барселона, откакто загуби от международния номер 5 Стефанос Циципас с 1-6, 4-6 във втория си мач в каталунската столица. Българският тенисист беше надалеч от най-хубавата си игра и не съумя да се опълчи на намиращия се в отлична форма Циципас, който предходната седмица завоюва Мастърса в Монте Карло.

Гъркът доминираше тотално в първа част, като взе откриващите четири гейма и даде единствено един гейм на противника си. Димитров отговори по позитивен метод на предизвикването и проби на старта на втората част, само че незабавно по-късно загуби преднината си. Упражнението се повтори малко по-късно, като Григор проби за 3-2, само че по-късно Циципас направи рибрейк. При 5-4 в своя изгода гръцкият тенисист реализира решителен пробив и затвори мача след час и 10 минути игра.

По този метод Димитров загуби и четвъртия си мач против този противник, а в този момент ще насочи вниманието си към Мастърса в Мадрид, който стартира на 1 май. От своя страна Циципас ще се изправи против испанеца Карлос Алкарас в спор за място на полуфиналите довечера.

Gol.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР