Григор Димитров изненадващо се завърна на родна земя днес. Тази

...
Григор Димитров изненадващо се завърна на родна земя днес. Тази
Коментари Харесай

Григор Димитров изненадващо се завърна на родна земя днес

Григор Димитров изненадващо се завърна на родна земя през днешния ден. Тази заран той се появи на кортовете " Юнак " в родния си град Хасково, осведоми локалната медия haskovo.net. Първата ни ракета зарадва малчуганите, трениращи на оборудванията, със фотоси и подписи и се порадва на обичаното си място в града, написа Sporta.bg

Той е бил съпроводен от майка си и татко си. Гришо ще остане у нас единствено с цел да се види със фамилията си и ще отлети още веднъж след 2-3 дни. Все отново, българинът отдели и време за обичания тенис и посети кортовете, където упражняват децата и юношите от тенис клуб Хасково 2015, в който Григор е картотекиран като състезател №1.  Шампионът от " Мастърс 1000 " в Синсинати остана към час на оборудването. 

Димитров завърши присъединяване си на Откритото състезание на Съединени американски щати едвам във втория кръг след загуба от руснака Андрей Рубльов, само че в този момент продължава подготовката си, тъй като се бори да попадне измежду 8-е най-хубави за годината и по този начин да откри място на финалния Мастърс в Лондон.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР