Григор Димитров и партньорът му на двойки Фабио Фонини от

...
Григор Димитров и партньорът му на двойки Фабио Фонини от
Коментари Харесай

Гришо отпадна на двойки, ще играе с Агут на сингъл

Григор Димитров и сътрудникът му на двойки Фабио Фонини от Италия отпаднаха в първия кръг на Мастърса в Париж. Те отстъпиха на Жан-Жулиен Ройер (Холандия) и Хориа Текъу (Румъния) с 6:7(3). 4:6.

В първата част двата тандема си размениха по два пробива. Димитров и Фонини направиха трети брейк за 5:4. След това Гришо сервираше за продобиване на сета, само че се пропука след двойна неточност. Така сетът се реши в тайбрек, който обаче отиде на сметката на холандско-румънския тандем.

Ройер и Текъу пробиха при започване на втората част и бързо поведоха с 4:1 след нов брейк при двойна неточност на Фонини. Печеливш ретур на Димитров понижи резултата на 3:5, само че това не бе задоволително за поврат в мача и по този начин противниците на българо-италианската двойка завоюваха дуела след 6:4 във втория сет.
Агаси влезе в щаба на Григор, само че не като треньор Бившият №1 в света ще бъде съветник на българина
Междувременно стана ясно, че във втория кръг на сингъл Гришо ще се изправи против Роберто Баутиста Агут. Испанецът се наложи над Стийв Джонсън от Съединени американски щати с 6:4, 7:6(2).

Григор и Агут имат пет мача досега, като българинът води с 3:2 триумфа. За последно те се срещнаха през 2017 година в Пекин, където хасковлията завоюва със 7:6(5), 4:6, 6:2.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР