Григор Димитров и Хуберт Хуркач стартираха с престижна победа на

...
Григор Димитров и Хуберт Хуркач стартираха с престижна победа на
Коментари Харесай

Григор Димитров със силен старт в Индиън Уелс

Григор Димитров и Хуберт Хуркач стартираха с влиятелна победа на двойки на шампионата по тенис на твърда настилка от сериите " Мастърс " в Индиън Уелс (САЩ) с награден фонд 8,8 милиона $.

Българинът и полякът отстраниха трикратните първенци от Големия шлем при мъжките дуети и спечелили в Откритото състезание на Съединени американски щати за последните два сезона Раджийв Рам (САЩ) и Джо Солсбъри (Великобритания) със 7:6(2), 6:4.

Първият сет мина без пробиви, а в тайбрека Димитров и Хуркач направиха серия от шест следващи точки, с цел да поведат в резултата. Във втората част те осъществиха единствен брейк в седмия гейм, след което резервираха преднината си и отстраниха поставените под номер 2 в конкуренцията.

С триумфа българинът и полякът заработиха по 90 точки за международната класация на двойки и по 16730 $, предава Българска телеграфна агенция. 

31-годишният хасковлия, който е 21-и в схемата на сингъл, започва тази нощ присъединяване си непосредствено от втория кръг против Джейсън Къблър (Австралия). Двубоят сред двамата е втори в програмата на корт номер 4.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР