Григор Димитров е готов за сезона на трева - така

...
Григор Димитров е готов за сезона на трева - така
Коментари Харесай

Сравниха Гришо с Роки Балбоа, вижте приликите ВИДЕО

Григор Димитров е подготвен за сезона на трева " - по този начин Асоациацията на професионалните тенисисти (ATP) показа българина преди началото на шампионата в " Куинс ". В своята " Facebook " страница ATP направи забавна отпратка от Димитров към именития персонаж на Силвестър Сталоун Роки Балбоа.

В малко видео са показани фрагменти от тренировките на някогашния №3 в света под музиката от филмовата поредност " Роки ".

След отсрочване в два следващи дни Димитров към момента не е изиграл първия си мач от шампионата в " Куинс ". Във вторник и сряда над Лондон имаше няколко валежи, което промени програмата и отсрочи срещата на българина с Феликс Оже-Алиасим.

В последна сметка мачът от първи кръг на някогашния №3 и 18-годишния канадски гений е втори в програмата на корт №1. Състезателният ден на него започва в 13 часа българско време с мача Жил Симон и Кевин Андерсън. Веднага след неговия край стартира и дуелът на Димитров.

И в четвъртък прогнозата е за валежи над Лондон, само че единствено в обедните часове, след което не се чака утежняване на времето.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР