Григор Димитров бе много емоционален след успеха си срещу Стефанос

...
Григор Димитров бе много емоционален след успеха си срещу Стефанос
Коментари Харесай

Гришо: Няма да плача, но съм много емоционален, просто изживявам момента

Григор Димитров бе доста прочувствен след триумфа си против Стефанос Циципас с 6:3, 6:7(1), 7:6(3), който го класира за финала на Мастърса в Париж. Това е първи край на Мастърс за Григор от шест години насам.

" Не мога да изразя страстите си. Щастлив съм, че прекосих през този дуел по подобен метод. Вторият сет, изключително в тайбрека, бе доста подъл. Изоставах в третия с 15:40 и си споделих, че не мога да не преставам по този метод.
 Непробиваем Григор Димитров пречупи Циципас и си обезпечи място на финала в Париж!
Непробиваем Григор Димитров пречупи Циципас и си обезпечи място на финала в Париж!

Българинът се наложи с 2:1 сета

Трябва да трансформира нещо, с цел да победя тенисист като него. Това беше всичко, което можех да направя. През целия дуел направих доста положителни неща. В средата на втория сет подвигна равнището си. Всеки гейм стана доста сложен ", стартира Григор.

" Първите точки в тайбрека бяха отлични. Трябва да се възползваш от тези шансове, единствено това може да направиш против толкоз качествени тенисисти. Ако не го направя съм завършил. Продължих да имам вяра, продължих да бъда фокусиран. Всеки път, когато имах топката на ракетата си, правех нещо с нея ".

" Няма да рева, само че съм доста прочувствен. Просто изживявам момента. Пътят е занимателен в последно време. Все повече се получават нещата ", добави българинът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР