Грейс Тийл, 35-годишна бивша манекенка, бизнесдама и майка от Донкастър, 

...
Грейс Тийл, 35-годишна бивша манекенка, бизнесдама и майка от Донкастър, 
Коментари Харесай

Как изглежда най-сексапилната фенка на Англия

Грейс Тийл, 35-годишна някогашна манекенка, бизнесдама и майка от Донкастър,  Англия, стана известна във футболните среди с спорните си фотоси в обществените мрежи, които непроменяемо посвещава на родния си британски тим. 
                             

Нейните клиенти и медиите оповестиха Грейс за " най-сексапилната фенка на Англия ". Момичето постоянно бива канено в локални медии, предопределени за футболни почитатели. Там тя показва изострен разум и откровена обич към екипа си.

Особен интерес провокира голата фотосесия на Грейс, оповестена преди четвъртфиналите на UEFA EURO 2020, където Англия трябваше да играе против Украйна. След нея Тийл даде обещание да се " пенсионира " и се отхвърли от купата " най-секси фенка ".



Въпреки това момичето реши още веднъж да поддържа тима си на Световното състезание, което в този момент се организира в Катар. С горещата си поява в обществените мрежи по червени бикини с атрибути на футболни почитатели, тя докара почитателите на " трите лъва " до екстаз.

Наред с дъжд от супарлативи обаче Тийл бе залята и с голям брой отрицателни мнения. 
                             

„ Световното състезание е страхотна опция да съберем всички дружно за общ празник. Но омразата, която се изля върху мен, кара сърцето ми да кърви. Вече съществено заставам пред огледалото с мисълта: „ Наистина ли наподобявам по този начин? “. В мен има доста неустановеност и тя единствено пораства, когато хората ме назовават „ златотърсачка “ или „ евтина “, разказва възприятията си момичето, като приказва за нуждата да се спре сходно държание в мрежата.

„ Абсолютно съм сигурна, че повода хората да се държат по този метод е възприятието за безотговорност, което следва обстоятелството, че са от другата страна на екрана. Ако някой пристигна при вас и стартира да ви наскърбява по същия метод, само че персонално, това към този момент ще бъде престъпно закононарушение “, обобщава Грейс.

35-годишната хубавица е " надълбоко засегната " от държанието на хората в обществените мрежи. Нотова не ѝ пречи да поддържа националния тим: „ Това ми дава убеденост и е чест за мен. В същото време е безобидно развлечение. Аз съм огромен почитател и дребният ми наследник също се интересува доста от футбола ", споделя тя. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР