Грети Стефанова ще бъде издигната за председател на СОС. Тя

...
Грети Стефанова ще бъде издигната за председател на СОС. Тя
Коментари Харесай

Бонев се отказва да е шеф на СОС, ПП-ДБ издигат Грети Стефанова

Грети Стефанова ще бъде издигната за ръководител на СОС. Тя е най-възрастният член на локалния парламент.

Това съобщи пред БТВ общинският консултант от ПП-ДБ-СС и водач на " Спаси София " Борис Бонев.

Борис Бонев прикани партиите в СОС да поддържат Стефанова, с цел да отпушат работата на градския парламент.

 

" Спаси София " няма да взе участие в сглобка за София, съобщи общинският консултант от ПП-ДБ-Спаси София и към този момент някогашен претендент за ръководител на СОС от групата Борис Бонев.

Според него има хора в ПП-ДБ, които желаят да има сглобка и за София - кои обаче тъкмо Борис Бонев не сподели. " Спаси София " няма да вземат участие в взаимно ръководство с ГЕРБ в Столичния общински съвет. Ако обаче ПП-ДБ създадат такава сглобка с групировката на Бойко Борисов, то от " Спаси София " няма да вземат участие в сходно ръководство и ще бъдат в съпротива.

Столичният общински съвет ще направи следващ опит да избере своя ръководител през днешния ден. Последният опит приключил с крах беше на 7 декември.

" Има заплаха да изпуснем 50 милиона и пари по кандидатстване от планове за още 200 млн. лева Не бих желал да допуснем следизборната меланхолия на ГЕРБ да докара до изпускане на средствата за столицата ", разкри Бонев.

В седмицата, в която говорихме с Българска социалистическа партия за схващане, някой взе решението за демонтажа на Паметника на Съветската войска, посочи той. Мнението на Бонев е, че мястото на Паметника на Съветската войска е в Музея за социалистическото изкуство. Това е монумент, който няма нищо общо с България и има единствено и само пропагандна цел, посочи Борис Бонев.

Нямаше време за нова коледна декорация. Януари още ще създадем кръгла маса за идната Коледа, добави той.

Според Бонев не е имало задоволително камиони за транспортиране на падналите клони, които към този момент седмици стоят по кварталите в столицата.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР