Грешен тест обърна наопаки живота на бизнесмен. Ивайло Пандов стана

...
Грешен тест обърна наопаки живота на бизнесмен. Ивайло Пандов стана
Коментари Харесай

Грешен тест преобърна живота на бизнесмен

Грешен тест обърна наобратно живота на предприемач. Ивайло Пандов стана прочут като първия човек, който се е " заразил " и " излекувал " от ковид единствено за три дни. Историята му описа Нова тв. Пандов и фамилията му са били на отмора в Банско. Когато се върнали решили да си създадат проби за COVID-19.

ВИЖ ОЩЕ: Кунчев обори тримата от Хардард за всеобщ скрининг

„ Решихме да проверим дали сме инфектирани с ковид. Тествахме се за персонално успокоение, нямахме признаци. Заявихме тест от частна лаборатория. Те пристигнаха, взеха ни проби и чакахме резултати. На всички към мен пристигнаха в събота и бяха негативни ”, описа предприемачът. Всичко се обръща в неделя. „ Бяхме събудени от служители на реда, които ми споделиха, че съм инфектиран и последваха всички ограничения ”, споделя предприемачът.

" Така стартира нашият дребен призрачен сън. Отделна стая, обособени облекла, стерилизация на цялата къща. Започнах да диря метод да преструктурирам работата си ”, показа Пандов. По съвет на мои другари решил да се тества още веднъж, само че в държавно институция. „ Успях в понеделник да си направя тест. Вечерта пристигна новината, че не съм инфектиран. Направих си и втори тест, който след 24 часа също излезе негативен. Междувременно ми направиха и PСR тест, който също излезе негативен ", изясни той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР