Греъм Потър е новият мениджър на Брайтън енд Хоув Албиън,

...
Греъм Потър е новият мениджър на Брайтън енд Хоув Албиън,
Коментари Харесай

Брайтън официално назначи нов мениджър

Греъм Потър е новият управител на Брайтън енд Хоув Албиън, потвърдиха от клуба.

По-рано през днешния ден медиите в Англия оповестиха, че двете страни към този момент са се договорили и официализирането на името на новия ментор на "чайките " е въпрос на часове.

41-годишният Потър заменя на поста Крис Хютън, който бе освободен от управлението на Брайтън след края на сезона във Висшата лига.

"Дългосрочната визия на управлението на клуба ме завоюва. Техните хрумвания и проекти за тима ме впечатлиха. За мен е чест и неспокойствие да бъда част от тези проекти. Клубът е по средата на едно необикновено странствуване и моята работа е да надградя над страхотната работа, която е свършена досега и да циментирам мястото на Брайтън във Висшата лига за още доста години ", разяснява Потър, откакто подписа своя договор.

Потър оказа помощ на Суонси да се стабилизира след изпадането от Висшата лига през сезон 2017/18, като класира уелския отбор на 10-то място в Чемпиъншип през миналия сезон и доближи четвъртфиналите на ФА Къп, където "лебедите " изпуснаха преднина от два гола и изгубиха от Манчестър Сити с 2:3. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР