Граймс не е по вкуса на всеки мъж, но определено

...
Граймс не е по вкуса на всеки мъж, но определено
Коментари Харесай

Граймс на Илон Мъск се съблече напълно гола! Виж 18+ фотото ТУК

Граймс не е по усета на всеки мъж, само че несъмнено не може да ѝ се отхвърли, че знае по какъв начин да предизвика. 

Нестандартната мацка е част от нова рекламна акция за фешън бранд. Не очаквайте бални рокли и високи токчета от Граймс, тъй като не е почитател на кифленските тоалети в жанр Plazza. Новата фотография на Граймс потвърждава точно това, а ето и самото фото:

Виж още: Все отново ще се случи! Алекса изчака хейт вълната да мине, пуска песента за Денис Теофиков 

Е, към този момент видяхте на какво се любува един от най-богатите мъже в света. Феновете на певицата се разтапят, само че не всички са единни в мнението си. " Искаме си остарялата Граймс. Какво е това нещо? ", пишат консуматори в мненията към фотото, оповестено в страницата на сп. " Paper ".

През Март Граймс разкри, че тя и Илон са станали родители на момиченце през декември 2021 година 33-годишната певица  описа пред  " Vanity Fair ", че щерка им е родена от сурогатна майка. Момиченцето се споделя Екса Дарк Сидириъл Мъск (Exa Dark Sideræl ) и родителите ѝ я назовават Y (Уай). Певицата показа, че тя и Илон са се тормозили от вероятни затруднения, по тази причина потърсили жена, която да износи детето им. Звездата описа пред изданието, че първата ѝ бременност протекла с затруднения.

Виж още: Ще я познаете ли? Моделката Бояна пусна фотография от детството

Припомняме, че  първото дете на двойката – момченце, се роди през май 2020 година, а името му провокира истински безпорядък в нета. Момченцето се споделя X АЕ A-12, само че го назовават Х. През есента Мъск заяви, че с Граймс живеят в обособени къщи и са разграничени.

Изображение: https://www.instagram.com/grimes/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР