Гръцкият бизнесмен,собственик на фабриката за маслини в Благоевград, Йоанис Козас,

...
Гръцкият бизнесмен,собственик на фабриката за маслини в Благоевград, Йоанис Козас,
Коментари Харесай

Задържаха повторно собственика на фабриката за маслини в Благоевград Йоанис Козас, той се почувствал зле по време на ареста и е настанен в болница

Гръцкият предприемач,собственик на фабриката за маслини в Благоевград, Йоанис Козас, през днешния ден е трябвало да бъде арестуван, с прокурорско разпореждане за арест,заради формирани против него дознания за шофиране след приложимост на опиати и владение на противозаконни муниции. Той е и лицето, посочено като гарант на зверския побой над някогашната му брачна половинка, Стефка Терзийска.

След като влезнал в полицията обаче Козас, който бе освободен преди дни след 24 часово задържане, се почувствал зле, закаран е в Спешно поделение на МБАЛ Благоевград, след което е настанен в болница, научи Struma.com.

Припомняме, че Йоанис Козас бе спрян с автомобила си за инспекция по пътя за с. Дъбрава, където е къщата му. Извършен бе тест за опиати, който е дал позитивна проба.

Оказало се, че кара след приложимост на марихуана. Последваха обиски в населявани от него парцели, където бяха открити оръжия и муниции. Той беше арестуван, само че освободен след 24 часа,отново със здравословни недоволства.

Според фамилията му, синът му Коста и някогашната му брачна половинка Стефка, той е гарант на побоя върху нея, станал преди към месец и половина измежду бял ден, в центъра на града. Жената бе нападната и грубо пребита пред дома и от 21-годишния Кирил Лукаров.

Бишзнесдамата Стефка Терзийска упрекна като гарант Йоанис Козас и съобщи, че била подлагана на систематичен тормоз в продължение на години. След побоя дамата загуби зрението на едното си око. Дали днешното му задържане има връзка с побоя над Стефка Терзийска, или е обвързвано с двете други дознания е неразбираемо. Въпросът, който благоевградчани си задават е дали задържаният причинител на побоя Лукарски е проговорил за поръчителя и има ли връзка днешното разпореждане с побоя над Терзийска?Очаквайте детайлности

П.Петров
.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР