Гръцките власти съобщиха, че са конфискували повече от три тона

...
Гръцките власти съобщиха, че са конфискували повече от три тона
Коментари Харесай

Иззеха над 3 тона контрабандно пренасяно лекарство

Гръцките управляващи оповестиха, че са конфискували повече от три тона от отпусканото с рецепта лекарство прегабалин, употребявано при неврологични болести, заяви Асошиейтед прес. Конфискувана е също по този начин яхта, записана във Англия.

Операцията е била извършена в четвъртък вечер в пристанището Лаврио, на 70 километра югоизточно от Атина, заяви нощес бреговата защита.

„ На яхтата бреговата защита откри 3,75 милиона капсули „ Нервигесик “ (Nervigesic), комерсиално название, употребявано от индийската фармацевтична компания „ Ейч Ей Би фарма “ (HAB Pharma) за прегабалин. Капсулите са били опаковани в 500 кашона с общо тегло близо 3,15 тона “, се показва в известието на управляващите.

Прегабалин се употребява при неврологични болести, породена от разнообразни положения, като диабет и херпес зостер, а също и при тип пристъп, наименуван парциален пристъп.

Акцията е разпоредена въз основа на информация от гръцката Национална разследваща организация по отношение на активността на мрежа от египетски жители на гръцка територия, се споделя в известието. Яхтата и нейният товар остават на пристанището Лаврио, до момента в който локалните управляващи организират следствие, прецизираха от бреговата защита.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР