Гръцките е готова да наложат отново ограниченията на обществеността и

...
Гръцките е готова да наложат отново ограниченията на обществеността и
Коментари Харесай

Гърция каза кога ще си затвори границите за българите

Гръцките е подготвена да наложат още веднъж рестриктивните мерки на обществеността и пътуванията през идната седмица, в случай че противоепидемичните ограничения не се съблюдават. Властите в страната предизвестяват, че насоките за сигурност от ковид постоянно се пренебрегват, оповестява "Труд ".

Стелиос Пецас, представител на държавното управление, съобщи, че управляващите са „ решени да защитят болшинството от несериозното малцинство “, добавяйки, че евентуално управляващите ще разгласят нови ограничавания, в случай че е належащо в понеделник.

Гърция, която наложи строги ограничения за блокиране, резервира ниски равнищата на заразяване. Но случаите започнаха да се усилват след анулацията на рестриктивните мерки и възобновяването на интернационалните пътувания през последните седмици.

Пецас съобщи, че държавното управление е фокусирано върху възходящия брой случаи в околните, балканските страни и туристите, пътували до Гърция през сухопътната граница с България, на единния пропускателен пункт, който е отворен за несъществени пътувания.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР