„Границите в този парламент бяха преминати. Имаше повече гняв и

...
„Границите в този парламент бяха преминати. Имаше повече гняв и
Коментари Харесай

Ива Митева: Границите в това НС бяха минати. Доказах, че не съм болонка

„ Границите в този парламент бяха преминати. Имаше повече яд и ненавист. Мисля, че с това, че не свиках изключително съвещание и поех всички опасности, демонстрирах, че не съм болонка”. Това сподели в студиото на „ Здравей, България " ръководителят на 46-ото Народно събрание Ива Митева. И добави, че Татяна Дончева не се е извинила след изявлението ѝ.

„ Не съм споделила и една дума против нея. Винаги съм я уважавала. Затова ми беше необичайно, че тя реагира по този начин остро и ме назова болонка. От този ден не беседвам с нея ", сподели още Митева. И разяснява, че реагира бурно, когато счита, че нещо не е честно.

„ Мисля, че съм прочувствена тогава, когато възприятието ми за чест и достолепие е накърнено. Относно изявлението на Христо Иванов, че съм повече прочувствена, в сравнение с е рационално, аз го разбирам в различен смисъл. Той ми сподели, че трябваше да работя оправдано, а не законосъобразно. Не одобрявам тези упреци”, сподели още Митева.

„ Когато се видя, че може би ще се върви още веднъж на избори, сякаш спряхме да бъдем мъдри и търпими един към различен. В това Народно събрание имаше доста яд и ненавист. Самият Далай Лама ни учи, че това е симптом на слабост”, добави ръководителят на 46-ото Народно събрание.

На въпрос какво мисли за държанието на част от депутатите от „ ИТН ", които също обиждаха свои сътрудници от парламентарната естрада, Митева съобщи следното:

„ Не извинявам някои реплики на членове на Има Такъв Народ, само че го приписвам на страстта им. Тяхната среда е била по-различна. Виждам, че има надграждане в държанието им. Смятам, че в идващия парламент ще бъдат по-улегнали. Не одобрявам този метод на говорене и по тази причина не сте ме чули да приказвам по този начин, само че такава беше атмосферата”, разясни Митева.

Относно абсурда „ 500 к ", ръководителят на Народно събрание бе безапелационна, че не е виждала записи.

„ Наскоро разбрах какво означава„ 500 к ". Г-жа Дончева е правист. Тя си дава сметка за последствията чисто политически и юридически. Може би по тази причина ответната ѝ реакция незабавно беше такава. На мен не ми е предложила рушвет, а ми е казвала да подкрепим държавно управление, с цел да не вървим на избори ", описа Ива Митева.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР