Граничният полицай Костадин Стоянов, който прегази 11-месечно бебе в бургаското

...
Граничният полицай Костадин Стоянов, който прегази 11-месечно бебе в бургаското
Коментари Харесай

Граничният полицай, прегазил бебето в Крушевец, остава под домашен арест

Граничният служител на реда Костадин Стоянов, който прегази 11-месечно бебе в бургаското село Крушувец, е оставен от Апелативния съд в Бургас под домакински арест, заяви " Стандарт ". Днес той апелира наложената му мярка за неотклонение с искане да бъде променена в по-лека - парична гаранция. Като главен мотив той и отбраната му показаха неговата фамилна ангажираност и помощта, която желал да оказва на брачната половинка си в грижите за малолетното им дете, както и идното раждане на близнаци в фамилията.

Председателят на Бургаския апелативен съд - арбитър Деница Вълкова, която ръководи и правосъдния състав, уточни, че взетата по отношение на Стоянов мярка за неотклонение "домашен арест " не следва да се променя, тъй като се явява най-адекватна и съобразена със законоустановените критерии.

Определението на Апелативния съд е дефинитивно.

На втора правосъдна инстанция наказването на някогашния граничен служител на реда беше понижено от 11 на 7 години затвор, а присъдата му беше анулирана в частта й, че гибелта на детето е породена на пешеходна пътека.

Костадин Стоянов сгази 11-месечната Красимира, която беше в детска количка, на тротоар в селото на 11 септември предходната година, а в съда беше потвърдено, че това е станало под въздействието на алкохол и опиати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР