Грандиозното бойно шоу по боеве с голи ръце BKFC 58

...
Грандиозното бойно шоу по боеве с голи ръце BKFC 58
Коментари Харесай

Брутален уличен боец от Словакия иска още кръв в София

Грандиозното бойно шоу по боеве с голи ръце BKFC 58 е все по-близо. Досега ви представихме огромен част от състезателите, които ще нажежат пристрастеностите в „ Арена София “ на 22 март. Днес е ред на още един удивителен войник от чужбина, който към този момент се би в София предходната година и в този момент ще гони втора победа в столицата ни. Става въпрос за словака Томас Войтела. 20-годишният войник е извънреден биткаджия - той има дълга кариера в аматьорския ММА, а по-късно се впуска непосредствено в най-бруталните стилове, като боевете с голи ръце, муайтай и летуей. Страстта му към всичко това стартира от ранна детска възраст.

Грандиозното шоу ще бъде излъчено по DIEMA SPORT 2 и новия профилиран канал Fight Klub.

" Като дребен, бях огромен почитател на Брус Лий. Гледах неговите филми всеки ден и когато станах младеж, бях уверен, че желая да се занимавам професионално с бойни спортове. Тогава започнах. Сега съм професионален войник в боевете с голи ръце, тайбокс, летуей, а скоро ще се пусна и в професионалния ММА, " показа Войтела за MMA.BG.

Боевете с голи ръце обаче са огромната обич на Дракона, както е прякорът на боеца от Словакия. След като става първенец в един от най-кървавите шампионати по боеве без правила - Krali ulice (Крале на улицата), Войтела е уверен, че може да покаже на какво е кадърен и в огромна организация като BKFC.

Билети за огромното събитие на 22 март ще откриете в !

" Битките с голи ръце са доста рискови. Харесват ми, тъй като преди години боксовите звезди са се били без ръкавици - в този момент можем да го вършим и ние. Подписах с BKFC, откакто станах първенец на словашката организация „ Крале на улицата “ Отдавна желаех да се удрям в BKFC и когато получих тази опция, не се колебах даже за момент. Веднага одобрих ", добавя той.

След години присъединяване в извънредно тежки и съществени борби, Войтела е уверен, че най-силното му оръжие е интелектът му при водене на дуелите. А също и мотивацията, че е подготвен да стигне до дъно. " В боевете с голи ръце ми харесва, че е кървясъл спорт. А и почитателите желаят да виждат кръв и принуждение. Когато изляза да се удрям, давам цялото си сърце. Винаги съм подготвен да се удрям до гибел. ", споделя още той.

При дебюта си в BKFC през ноември предходната година Войтела победи българския войник Здравко Димитров с механически нокаут. Сега още веднъж на наша земя го чака различен българин - Илиян Адрианов, който се готви при емблематичния треньор Кирил Алексиев. Адрианов има извънредно атрактивна игра в стойка и обича да разменя удари. За последно той събра овациите на българската аудитория в надпреварата ММА Bushido предходната година, още веднъж проведен от Любомир Геджев и LG Sports & Entertainment. Сега Адрианов излиза да отмъсти за загубата на Димитров и да отбрани флага на България пред родна аудитория. Това обаче не разколебава нито за момент Войтела, който идва, с цел да си свърши работата без непотребни страсти.

" Опонентът ми е с доста положителни умения и няма по какъв начин да предположа какъв би могъл да бъде краят на борбата, тъй като един удар може да реши всичко. Нямам никакви неприятни усеща против съперника ми. Ще се бием и по-добрият от нас ще победи. След борбата можем да изпием по бира. Във файткартата има доста принуждение и кръв. Всички бойци се радваме да покажем на какво сме способни пред почитателите на бойните спортове. " приключи Войтела.

Както е известно, основната среща на бойната карта е сред българските топ бойци Калоян Колев и Тони Маркулев. В подглавното събитие ще излезе бойната машина от Египет и първенец в 5 разнообразни стила Рамадан Нуман, който ще се изправи против една от най-скандалните персони в бойните спортове на Балканите Васо " Психопата " Бакочевич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР