Грандиозният и много успешен музикален проект Песни от Средиземноморието завладя

...
Грандиозният и много успешен музикален проект Песни от Средиземноморието завладя
Коментари Харесай

Песни от Средиземноморието омаяха публиката в Пазарджик

Грандиозният и доста сполучлив музикален план " Песни от Средиземноморието " завладя Пазарджик в сряда вечерта. Изпълнената до вероятния потенциал зала на театъра приветства звездните солисти, измежду които е именитият тенор Марио Николов. Известният артист и ефирен водещ, израснал в Пазарджик, бе посрещнат от фенове и другари с бурни аплодисменти и цветя. Марио Николов, дружно с сътрудниците си – примата на Музикалния спектакъл, сопраното Валентина Корчакова, специфичният посетител от Гърция, тенорът Георгиос Филаделфевс и Симфониета-Враца с диригент: Христо Павлов, превзеха сърцата на публиката с магнетичните си осъществявания, вокално майсторство и артистизъм.



Публиката се придвижи в атмосферата на живописния район на Средиземноморието с вълнуващи осъществявания на обичаните в целия свят италиански, френски, испански и гръцки песни, и несъмнено сиртаки в атрактивен аранжимент за оркестър. В хода на концерта феновете се любуваха на свои обичани песни, приветстваха и пяха дружно със солистите, забавляваха се сърдечно с забавните споделени истории от сцената и любопитни обстоятелства за музикалните шлагери, включени в програмата. След близо два незабравими часа в залата на театъра, „ Песни от Средиземноморието “ приключи с голям брой бисове, цветя и нестихващи овации.



Концертът в Пазарджик бе първият в програмата на идното национално лятно турне на „ Песни от Средиземноморието “. Следват: 12 Юли, Свищов – 19.00ч. в НЧ „ Еленка и Кирил Д. Аврамови “ (билети на касата на Читалището); 13 Юли, Плевен – 20.00ч., двора на Регионалния исторически музей (тел. за билети: 088 744 5264), 14 Юли, Сливен - 20.00ч, Крепост " Туида " (Билети на касата в Читалище " Зора ", тел. 0879405418 и на касата на " Туида ", тел. 0895467289). Концертите не престават в Карлово, Бургас, Балчик, Казанлък, Силистра, Разград, Шумен.

За връзка с уредниците на турнето, тел. 0896718303, 0899827060. Всички концерти се организират в сходство с противоепидемичните условия, при 50% претовареност от потенциала на залите и откритите пространства.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР