Грандиозна финална битка определи Виктория и Явор да бъдат големите

...
Грандиозна финална битка определи Виктория и Явор да бъдат големите
Коментари Харесай

Виктория и Явор грабнаха победата в сезон 4 на „Един за друг“

Грандиозна крайна борба дефинира Виктория и Явор да бъдат огромните спечелили в четвъртия сезон на „ Един за различен “.

Последното и най-важно предизвикателство - „ Четири сезона “, сложи на тест волята и издръжливостта на влюбените. Броени дни откакто се сгодиха по извънредно сантиментален метод в предаването, Вики и Явор съумяха да се активизират и се оправиха най-добре в играта, демонстрирайки забележително хладнокръвие и самообладание.
 NOVA
Двойката си извоюва първото място в фамилното съревнование и със лични сили съумя да завоюва 74 348 лева „ Много сме щастливи, още не можем да повярваме. Посвещаваме успеха на най-специалния човек в живота ни - нашата щерка Карина.

Участието ни в предаването беше едно неповторимо преживяване за нас, което ще помним и описваме цялостен живот. Емоциите, които спечелихме несъмнено ще горят в нас още доста дълго време “, разясниха огромните спечелили Виктория и Явор.
 NOVA
„ Вие издържахте стихиите на четирите сезона и нито за миг не изпуснахте премията от ръцете си. А на ръката на Вики е и най-красивият приз - знак на вашата обич “, показа водещата Станислава Ганчева.
 NOVA
Във финалното тестване двойките трябваше да активизират силите си и да устоят на суровите стихии на любовта - жарко слънце, леден дъжд, мразовит вятър и зимна буря.

Всичко това - до момента в който пазят баланс върху преносима платформа и без да се отделят един от различен за секунда, държейки 15-килограмова чанта.  Четвъртото място в конкуренцията заеха
Габриела и Десислав, които се подхлъзнаха в самото начало на играта. Бронзът отиде при Кристина и Артьом, за които тестването се оказа непостижимо.
 NOVA
Подгласници на спечелилите станаха Димана и Христо, които до последно се бореха с тежките прищявки на сезоните. Най-голямо успокоение и забележителна мощ на духа демонстрираха Виктория и Явор, които философски съумяха да издържат  най-дълго и да вземат успеха.
 NOVA
За четвърта поредна година най-романтичното риалити в българския ефирен ефир предложи на феновете позитивни страсти, оспорвани провокации и доста обич.
 NOVA
В продължение на 3 месеца 12 атрактивни двойки се впуснаха в шеметна конкуренция, която ги изкара отвън удобната им зона и тества техните взаимоотношения, физическа и психическа подготовка. Всички те демонстрираха неповторима увереност, мощ на духа и потвърдиха, че са един за различен.

Актуални вести може да откриете в на „ Един за различен “, и формалния на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР