Гръмпи Кат (Сърдитата котка) известна в интернет заради своето кисело

...
Гръмпи Кат (Сърдитата котка) известна в интернет заради своето кисело
Коментари Харесай

Най-известната сърдита котка в света почина

Гръмпи Кат (Сърдитата котка) известна в интернет поради своето кисело изражение умря на 7-годишна възраст, заяви нейният притежател, представен от Би Би Си.


Котката от Аризона „ оказа помощ на милиони хора да се ухилен ”.

Гръмпи, чието същинско име бе Сос Тартар стана известна в Интернет през 2012 година, когато фотоси на нейното кисело изражение се появиха в мрежата и тя бързо се трансформира в меме.

Според нейния притежател Табита Бундесен нейното изражение е породено от котешка недъгавост и неприятна кръстоска.

Гръмпи Кат пътува по света появявайки се пред телевизионните камери и даже през 2014 година бе звезда в собствен личен коледен филм.

От 2015 година музея на Мадам Тюсо в Сан Франциско има нейна восъчна фигура. Акаунтът ѝ в Инстаграм има повече от 2 милиона почитатели.

През 2018 година притежателите и завоюваха дело за 710 000 $ за авторски права.

Гръмпи Кат Лимитед осъди притежателите на американска компания за кафе за нарушение на контракта за потребление на изображението на котката.

Компанията е имала правото да продава своето „ Гръмпочино ” (ледено капучино с лика на котката), само че тя също по този начин е продавала и други артикули с нейния лик.

Буднесен е работила като сервитьорка преди нейния домакински любим да добие известност в интернет. Тя споделя, че е напуснала работата си единствено няколко дни откакто Гръмпи се е появила в обществените медии.
 Сърдитата котка на турне в Съединени американски щати Сърдитата котка на турне в Съединени американски щати
Продължава блестящата кариера на ядосаната котка - смръщеният домакински любим от Съединени американски щати, който става звезда в интернет и след това стартира изяви в развлекате...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР