Гръмотевична буря удари района на Чикаго в понеделник вечерта, оставяйки

...
Гръмотевична буря удари района на Чикаго в понеделник вечерта, оставяйки
Коментари Харесай

Гръмотевична буря помете района на Чикаго

Гръмотевична стихия удари региона на Чикаго в понеделник вечерта, оставяйки след себе си линия вреди от вятъра, която се разгръща от далечните северозападни покрайнини до Индиана. Бурята измина над 160 км, като удари северозападните покрайнини, преди да се втурне на юг през града, поддържайки силата си до Северозападна Индиана.

Повишеното внимание за торнадо остава в действие за окръзите Джаспър, Лейк и Нютън Портър в Индиана до 23:00 часа.

Бурята накара да бъдат издадени предизвестия за торнадо в Северен Илинойс и Индиана. Няколко огромни дървета бяха съборени от вятъра в Розел, а чиновници в Мейууд оповестиха, че целият покрив на жилищна постройка на 3-ия етаж е бил отвеян от бурята.

Пожарната работа в Чикаго заяви за съборени дървета по цялото продължение на DuSable Lake Shore Drive. Вероятно отчасти се е срутил и гараж в квартал Линкълн Парк.

Пътниците трябваше да намерят скривалище, до момента в който ветровете със скорост от 130 км/ч минаха край интернационалното летище O’Hare и всички идващи и заминаващи полети стопираха. След това естествените действия са обновени.

ComEd заяви, че над 80 000 души са без ток заради бурята. Няколко линии на Metra също краткотрайно стопираха обслужването след разразяването на бурята.

Тъй като топлият фронт, който сложи началото на бурята, се издига на север, температурите ще се повишат до над 32 градуса по Целзий във вторник и сряда.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР