Гръм е Ергенът“ 2! Пианистът Евгени Генчев си навлече гнева

...
Гръм е Ергенът“ 2! Пианистът Евгени Генчев си навлече гнева
Коментари Харесай

Криза в „Ергенът“! Пианистът си навлече гнева на народа

Гръм е „ Ергенът “ 2! Пианистът Евгени Генчев си навлече гнева на феновете на сантименталното риалити. Причината – решението му да изгони танцьорката Мони Зенгиннер.

Ядосани консуматори в обществените мрежи нападнаха персоналния профил на Ергена, обиждайки го гневно за постъпката му предходната седмица, видя „ Стандарт “. Някои декларират, че стопират да гледат формата след случилото се. „ Никой не те харесва към този момент “, пишат пък други, които очевидно не помнят, че това е риалити по сюжет, което бледнее пред международните достижения на музиканта, популяризирал ни световно.

След изгонването си Мони гостува при Цитиридис, където разяснява: „ Няма по какъв начин да се засегна от каквито и да е обидни квалификации, защото не се оприличавам в тях. Тези, които ги изрекоха, не са някакъв престиж за мен. Имам поддръжка от цяла България, получавам доста известия. Радвам се, че съумях да разбия стандарта за красивите направени дами, че са единствено опаковка. Показах, че имам психика, разум и съм образован, добър, честен човек “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР