Грък забремени 16-годишно момиче от дом за деца без родителски

...
Грък забремени 16-годишно момиче от дом за деца без родителски
Коментари Харесай

Грък излъга и забремени 16-годишна от дом за деца без родителски грижи

Грък забремени 16-годишно момиче от дом за деца без наставнически грижи! Драмата потресе град Хаджидимово, където последно работил перверзникът Паблос Кортидис. Свалячът, който умерено може да е дядо на тийнейджърката, имал връзка с момичето, което до неотдавна живяло в дома за сираци в Гоце Делчев.

За страдание, институцията е закрита и сега девойката е преместена в дом във Видин, съобщи " Топпреса ". Според обява на районния вестник сега Кортидис тормозел детето да си мълчи за бременността, като обещавал да признае бебето, в което нейните другари се съмняват.

Бившите работодатели на гръка в цеха за дограма Хаджидимово, обяснили, че извратенякът бил уволнен скоро точно поради драмата. " Търсеше ми пари, с цел да запуши устата на момичето. Като разбрах защо става въпрос, го изгоних веднага… ", разяснява притежателят на цеха.

" Аз помагах на момичето. Тя е положително, само че наивно дете. Този я лъжеше, че ще имат същинско семейство, за което тя мечтаеше, повярва му и му се отдаде. Сега е в меланхолия. Иска да се самоубие, само че съм спокоен, че е в дом във Видин и с нея работят психолози ", изясни източникът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР