Граждански поход за мир и неутралитет под надслов България -

...
Граждански поход за мир и неутралитет под надслов България -
Коментари Харесай

Граждански поход за мир и неутралитет тази неделя във Варна

" Граждански поход за мир и неутралитет " под надпис " България - зона на мира! " ще се организира на 9 юли (неделя) във Варна и още 44 града в страната и чужбина, оповестиха уредниците за Moreto.net.

Походът във Варна започва със събирателен пункт на площад " Независимост " в 17:00 ч. (до Окръжния съд - пред Шадраваните).

След това ще премине по централните градски булеварди като шествие с маршрут: от пл. " Независимост " до кръстовището на бул. " Христо Ботев " и ул. " Кракра " (до хотел " Голдън тюлип " ) и назад до пл. " Независимост ".

По време на събитието жителите ще имат опция да подпишат подписката за привикване на народен референдум за мир и суверенитет.

Организаторите акцентират, че самодейността е напълно гражданска и партийни знаци и непознати флагове, с изключение на българското, няма да бъдат толерирани.

Призовават се жителите, които видят нередности по време на събитието, да снимат провокаторите и да подават сигнали до органите на реда и уредника на събитието Георги Великов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР