Гражданска инициативна група поиска лидерът на ПП „Атака“ Волен Сидеров

...
Гражданска инициативна група поиска лидерът на ПП „Атака“ Волен Сидеров
Коментари Харесай

Дейци на културата и спорта искат Волен Сидеров за кмет на София

Гражданска инициативна група изиска водачът на Политическа партия „ Атака “ Волен Сидеров да се кандидатира за кмет на София. Това оповестиха от пресцентъра на партията.

Сред основателите са известни лица от сферите на културата, спорта, медицината, образованието, както и майки на дребни деца.

Всички те се сплотяват към Сидеров, тъй като в неговата кандидатура виждат единствения кадърен да спре пошлостта на гей-парадите по улиците на столицата, да усъвършенства сигурността и да постави ред в ръководството на града.

Те пристигнаха на пл. „ Славейков” персонално да изискат кандидатурата му и му пожелаха да пази християнските полезности от демократичната агитация.


Сред известните персони, които поддържат водача на Политическа партия „ Атака “ да се включи в борбата за кметския пост в София, са футболният треньор Велислав Вуцов, световноизвестният пианист акад. Атанас Куртев, проф. Красимир Опров, шефът на болничното заведение в Ботевград доктор Пламен Китанов, европейският вицешампион по бокс Благой Соколов, художникът Валентин Ангелов и други.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР