Гражданката на Руската федерация Юлия Прохорова, която стана известна с

...
Гражданката на Руската федерация Юлия Прохорова, която стана известна с
Коментари Харесай

Рускинята, която се подиграва на украинците в Германия, се оказа проститутка

Гражданката на Руската федерация Юлия Прохорова, която стана известна с видеата си, в които се подиграва намерено на Украйна и украинците в Германия, където живее, се оказа продажница.

Това оповестяват таблоиди от Федералната република, които разгласиха фотоси на младата фенка на Путин в пикантни пози по долни дрехи, уточнявайки че имат и снимки, които не стават даже и за булевардни издания. В немската преса Прохорова е кръстена " съветската подстрекателка ".

Също по този начин се твърди, че в мрежата са оповестени доста " положителни мнения " за " работата " на Юлия от рускоезични клиенти. 30-годишната рускиня е обитавала в град Ландсхут, Долна Бавария.

По-рано беше обявено, че въпросната прелъстителка е заработвала твърда валута в страната на Гьоте и Шилер напълно незаконно и може да бъде депортирана в родината си. Предния ден къщата ѝ е претърсена от полицията.

Рускинята беше запомнена от интернет потребителите с несъответстващото си държание в Австрия, когато се опита да предизвика украинки на улицата с думите " Слава на Русия! " и " Чий Херсон? ". После снима и видео по какъв начин употребява в тоалетната полицейска заповед, с която я викат за пояснения.
На идващия ден, когато видеото беше публикувано в мрежата, акаунтът на Прохорова в Booking беше блокиран, което накара блогърката да избълва нови " честитки " към украинците.

След началото на пълномащабната инвазия в Украйна и въвеждането на сурови стопански наказания против Руската федерация, доста руснаци избягаха в европейските страни.

Но даже в чужбина доста руснаци не престават да поддържат кървавата експанзия на Путин и да приказват остро против украинците. Те провеждат автомобилни надпревари, приканват за навлизане в други страни и просто се подиграват на украинските бежанци. Понякога споровете изискват интервенция на полицията.

Но даже в светлината на опасността, идваща от жителите на Руската федерация, някои западни страни не отхвърлиха да одобряват съветски туристи. Има и изключения. Латвия да вземем за пример лимитирани влизането на руснаци на своя територия.

Украинските управляващи се пробват да накарат Европейския съюз да вкара като нови наказания възбрана за шенгенски визи за представители на страната-агресор.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР