Гражданите на Северна Корея са изправени пред лицето на опасната

...
Гражданите на Северна Корея са изправени пред лицето на опасната
Коментари Харесай

Ким Чен-ун с таен план за бягство, ако САЩ ударят КНДР

Гражданите на Северна Корея са изправени пред лицето на рисковата опция от въоръжени спорове, предизвикани от водача на Пхенян. Но Ким Чен-ун има секрети проекти, които ще му разрешат да избяга зад граница при положение на американско нахлуване, оповестява организация „ Фокус “, цитирайки немското издание Focus.

Ако Северна Корея бъде нападната, водачът й неотложно ще изчезне подземен, сочат данни на разследващи служби. Тайна система от тунели ще разреши на севернокорейския деспот да напусне столицата Пхенян и да избяга в Китай, откъдето да издава заповеди за военните дейности.

Бивш почитан чиновник на режима в Пхенян рапортува за първи път преди години за мрежата от тунели, построена за бягство на Ким Чен-ун, напомнят от редакцията.

Не единствено той, само че и други избягали севернокорейци оповестяват за великански свят под повърхността на земята, който включва система от бункери, пътища, железопътни линии и частен трен. Тайният свят под Пхенян е построен на повече от 300 метра подземен, описа някогашен секретар на комунистическата Корейска работническа партия.

Тунелната система свързва Пхенян със стратегически значими места в радиус от 40 до 50 километра. Това разрешава на Ким Чен-ун да избяга от Пхенян бързо и неусетно, преди градът да бъде опустошен от бомбардировки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР