Гражданите, които разполагат с информация за местонахождението му, могат да

...
Гражданите, които разполагат с информация за местонахождението му, могат да
Коментари Харесай

Директно От Мвр: Нови Разкрития За Беглеца От Пловдивския Затвор! Ето Какво Се Случва В Момента, Призовават Гражданите Да

Гражданите, които разполагат с информация за местонахождението му, могат да алармират в дежурната част на МВР-Пловдив на телефони 032/632210 и 032/932323, в най-близкото районно полицейско ръководство или на тел. 112.

Районната прокуратура в Пловдив следи досъдебното произвеждане за бягството на пандизчията, оповестиха от държавното обвиняване.

Георги Танчев изтърпява влезнала в действие присъда за държане на наркотични субстанции в размер на 1 година „ отнемане от независимост “ при първичен „ общ “ режим. Съгласно Закона за осъществяване на наказванията и задържането под стража, лишените от независимост, изтърпяващи наказване при първичен „ общ “ режим, могат да поставят труд на външни обекти.

Танчев е бил наведен в затворническото общежитие „ Хеброс “ на 9 март 2018 година До момента той е бил осъждан неведнъж за закононарушения срещу собствеността и владение на наркотични субстанции.

Под управлението на Районната прокуратура в Пловдив се правят дейни процесуално-следствени дейности и оперативни мероприятия за търсене на избягалия пандизчия.

Предвиденото от закона наказване за бягството е до три години „ отнемане от независимост “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР