Граждани влязоха на Дондуков 2, най-нетърпеливите да видят как работи

...
Граждани влязоха на Дондуков 2, най-нетърпеливите да видят как работи
Коментари Харесай

Румен Радев посрещна граждани на Дондуков 2, провокации нямаше

Граждани влязоха на Дондуков 2, най-нетърпеливите да видят по какъв начин работи институцията на президента извиха опашка пред входа на президентството. 

Точно в 10 ч. вратите на „ Дондуков ” 2 се отвориха за жителите. Първите гости бяха посрещнати персонално от президента Румен Радев.

„ Това е Гербовата зала, тук посрещаме държавните глави и делегации и посетители от най-високо равнище. Днес най-високото равнище сте вие. Който има предпочитание, може да види и моя кабинет. Ако някой желае, може да седне и на моя стол ”, сподели президентът.

Пред гостите, изпълнили Гербовата зала на „ Дондуков “ 2, Румен Радев уточни, че президентската институция от години поддържа самодейностите и всяко изпитание за бистрота и достъп на жителите до работата на институциите.

„ Особено се веселя, че има деца през днешния ден, които са станали рано ", сподели президентът и подсети на най-малките и любознателни гости, че след няколко дни, когато стартира образователната година, ще стават още по-рано.

Посетителите разгледаха и кабинета на вицепрезидента, библиотеката и Огледалната зала в президентството.

Мерките за сигурност са засилени във и към постройката на президентството поради информация за вероятни провокации по време на митинга на българите в чужбина. Вицепрезидентът Илияна Йотова съобщи, че няма нито публична, нито неофициална информация за готвени провокации. По-рано през днешния ден се появиха клюки за подготвян прелом против властта в страната. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР