Граждани сигнализираха, че без никакви документи са построени минерална баня,

...
Граждани сигнализираха, че без никакви документи са построени минерална баня,
Коментари Харесай

Незаконно строителство в Рупите

Граждани алармираха, че без никакви документи са издигнати минерална баня, паркинг и заведение в местността Рупите, заяви Нова телевизия. Те упорстват за незабавни инспекции и мигновено срутване на обектите. От община Петрич обаче показаха, че се търси законният метод това да се случи.

Те настояват, че община Петрич работи непозволено, като толерира противозаконните обекти. " Общината строи без безусловно никакви документи и разрешителни здания, пътища, паркинги, безусловно противозаконни, няма документи ", уточни Венцислав Танев- един от жителите.

Няма логичност общината да стартира нова процедура и отначало да издаде заповед по същите тези причини и още веднъж да рискуваме тя да бъде анулирана от съда. Най-разумното за е не да се издават нови заповеди по едни и същи причини, които да бъдат отхвърляни от съда, а да се съобразим с предвижданията на Общ устройствен план на общината, който ще бъде признат скоро. Ние несъмнено мислим в посока там да бъдат вкарани точни и ясни правила за строителство в тази зона, посочи зам.-кметът на община Петрич Минка Салагьорова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР