Граждани се събраха пред Народното събрание, за да изразят подкрепата

...
Граждани се събраха пред Народното събрание, за да изразят подкрепата
Коментари Харесай

Граждани излязоха пред Народното събрание в подкрепа на Никола Минчев

Граждани се събраха пред Народното събрание, с цел да изразят поддръжката си към Никола Минчев, до момента в който в пленарната зала течеше дебата по оставката на ръководителя на Народното събрание.

Малко след 10.30 часа при тях пристигнаха депутати от " Продължаваме промяната ", които им благодариха за дейната позиция и за решението им с дейностите си да защитят парламентаризма и демокрацията, заключи Българска национална телевизия.

" Аз съм тук поради всички петоколонници, които не престават да натискат страната ни в блатото. Те събират всички българи в разнообразни кошове за отпадък и спъват демократичното развиване на България ", сподели един от жителите.

Народните представители заявиха, че ще продължат да отстояват правилата на обединението - правосъдна промяна, повишение на приходите и пенсиите, битка със сивия бранш, поддръжка за бизнеса.

" Това, което се случва сега, е още повече да отблъснем хората от парламентаризма, от концепцията, че България може да се ръководи по този метод. Ние не сме президентска република. Трябва да се ръководи от държавно управление, определено от парламент, който да работи ", съобщи различен от подкрепящите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР