Граждани, организирани в социалните мрежи протестират пред сградата на Пътната

...
Граждани, организирани в социалните мрежи протестират пред сградата на Пътната
Коментари Харесай

Да бъде отнета шофьорската книжка Тити Папазов, настояват граждани

Граждани, проведени в обществените мрежи стачкуват пред постройката на Пътната полиция в София с искане да бъде отнета шофьорската брошура на члена на надзорния съвет на Футболен клуб „ Левски " и баскетболен треньор. Причината за протестната демонстрация е следващо нарушаване с автомобила на Папазов, снимано от видеокамери. Протестиращите се заканват да изискат и оставката на началника на Пътната полиция към Столична дирекция на вътрешните работи комисар Мартин Цурински.
" Това е събитие, на което ние да изразим своята гражданска позиция ", сподели в предаването " Преди всички " Ясен Дудин. 
 Столична дирекция на вътрешните работи оневини Тити Папазов за минаването на алено Столична дирекция на вътрешните работи оневини Тити Папазов за минаването на алено
Декларация, подадена в отдел Пътна полиция към Столична дирекция на вътрешните работи, отърва Константин Папазов от поредна санкция и загуба на контролни точки, откакто...
Миналата седмица автомобилът на Папазов беше сниман да изпреварва колона от коли при кръстовището край Румънското посолство и още веднъж да минава на червен светофар. 
" Така че имам вяра, че колкото повече внимание се обръща на това нещо, толкоз може би казуса ще бъде изчистен “, акцентира Дудин. 
Заради поредицата от нарушавания пред постройката на КАТ София протестиращите упорстват Папазов да бъде лишен от право да ръководи автомобил, а комисар Мартин Цурински да подаде оставка.
Вижте още:
 Колата на Тити Папазов още веднъж e снимана в тежко нарушаване, Спаси София с апел да го санкционират (ВИДЕО) Колата на Тити Папазов още веднъж e снимана в тежко нарушаване, " Спаси София " с апел да го санкционират (ВИДЕО)
Колата на Тити Папазов  още веднъж e снимана в тежко нарушаване - изпреварване на колона и ляв завой на червен светофар! Ако се окаже,...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР