Граждани изразиха по оригинален начин позицията си срещу напъните на

...
Граждани изразиха по оригинален начин позицията си срещу напъните на
Коментари Харесай

Ексклузивно! Граждани разкриха мръсната игра на Цветан Василев срещу държавата!

Граждани показаха по автентичен метод позицията си против напъните на банкера дезертьор Цветан Василев да дирижира митингите против законното българско държавно управление, които са планувани за довечера. По добре изпитаната система Василев се готви да насъска Гражданско придвижване " БОЕЦ " против страната.

Малобройната натрупа е формирана от няколко протестъри отпред с Георги Георгиев от Видин.

Дирижираното мероприятие надали ще събере повече от десетина души, само че ще бъде мултиплицирано като " многохиляден цивилен митинг " в медиите на подсъдимия абсурден предприемач Иво Прокопиев и гравитиращите към тях апокрифни електронни страници " Медиапул ", " Клуб Зет " и " Фрог нюз ".




Шефът на Групово дело " БОЕЦ " Георги Георгиев е прочут във Видин главно с това, че от дълго време търси място в политиката, освен това без особени искания към коя партия ще успее да се прилепи. На локалните избори през септември 2015 година е на 35-о място в листата с претенденти за общински съветници във Видин на локалната коалиция " Единни за смяна ", която издига за кандидат-кмет бизнес-дамата Росица Кирова. На президентските избори през 2016 година Георгиев към този момент е акредитиран представител във Видин на претендента за президент Татяна Дончева, някогашна адвокатка на " Мултигруп " и сегашна на Ганчев.

Именно Дончева е мегафонът, който постоянно употребява Цветан Василев, с цел да се изкара страдалец.

Авторката на скандалната корекция " Ванко 1 " не стопира да обикаля телевизионните студия, с цел да обслужи тезите на габровския Бърни Мадоф.

Номерата на евтината компания от дълго време са известни на обществото, което им е обърнало тил.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР