Графикът на строително-монтажните дейности на стадион „Христо Ботев“ е променен,

...
Графикът на строително-монтажните дейности на стадион „Христо Ботев“ е променен,
Коментари Харесай

Строителите на стадион Христо Ботев започват работа по пър...

Графикът на строително-монтажните действия на стадион „ Христо Ботев “ е изменен, заяви заместник-кметът по строителство на Община Пловдив Пламен Райчев. При него е получено съобщение от компанията реализатор, че поради високите температури служащите на стадиона ще работят от 4 сутринта до 12 часа, след което в най-горещите часове на денонощието ще преустановяват работа.

" Условието е в тъмната част на денонощието да не се правят шумни строителни действия, с цел да не се смущава покоят на живеещите в съседство на стадиона пловдивчани ", съобщи Райчев. „ Разбирам и утвърждавам решението на изпълнителя, тъй като се прави за попречване на риска за здравето на служащите. В същото време работата по построяването на стадиона не стопира. В момента проектантът арх. Георги Савов прави спомагателни планови разработки, вследствие разделянето на градежа на стадии за оптимално оползотворяване на наличния финансов запас при постигане на стремежи потенциал на стадиона. Изпълнителят работи по частите, които не подлежат на в допълнение планиране и няма закъснение със периодите “, увери Пламен Райчев.

Той организира през днешния ден ежеседмичната си оперативка с проектанта на стадиона, строителния контрол и компанията реализатор на СМР по Колежа. Архитект Савов заявява, че е на финала на спомагателните планови разработки, които следва да бъдат съгласувани със наложителните институции и да бъдат предоставени на изпълнителя, с цел да се концентрира работата върху тях.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР