Градушка удари Чирпан, в част от града няма ток, научи

...
Градушка удари Чирпан, в част от града няма ток, научи
Коментари Харесай

Градушка удари Чирпан, времето май пак се обръща!

Градушка удари Чирпан, в част от града няма ток, научи Plovdiv24.bg . Времето се скапе и в Западна България, дъжд и стихия сега има над София. През идващото денонощие времето ще остане неустойчиво. През нощта тук-там, основно в Централна България, ще продължи да има краткотрайни превалявания и гръмотевици, а на следващия ден в централните и източните региони, както и в Рило-Родопския масив. По-значителни ще са явленията, по-късно след обяд, в Източна България и Родопската област. Ще има и градушки. Максимални температури сред 28° и 33°. 

Над планините също ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици, по-значителни в Родопите. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максимална температура на 1200 метра към 24°, на 2000 метра към 16°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, в следобедните часове и по здрач с развиване на купесто-дъждовна облачност. Главно по северното крайбрежие ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 25-27°, температурата на морската вода е 24-25°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР