Градусът на политическото напрежение видимо се покачва, броят на установените

...
Градусът на политическото напрежение видимо се покачва, броят на установените
Коментари Харесай

Проф. Александър Маринов: За Борисов е добре да се оттегли. Иска го, но не знае как!

Градусът на политическото напрежение очевидно се повишава, броят на откритите носители на Ковид-19 – също. Увеличават се и прогнозите за обществени катаклизми наесен вследствие на икономическия спад, регистриран освен у нас, само че и в международен мащаб.
Налице е отмалялост от дългогодишното ръководство на ГЕРБ, само че и политически вакуум, към който са се устремили нови политически планове, и всички те – с анти-ГЕРБ устременост – „ ИТН “ на Слави Трифонов, който получи зелена светлина за регистрация; платформата „ Изправисе.БГ “ на Мая Манолова, второто издание на ГЕРБ на Цветан Цветанов, даже обвиненият Васил Божков анонсира „ Българско лято “ и предвеща стихии за сегашната власт.
Ако напомним офанзивите персонално против Борисов (аудиозапаси, снимки), както и войната с президента, поражда един главен въпрос: По-добре ли е за Бойко Борисов да подаде оставка в този момент и да има предварителни парламентарни избори?
С това запитване Епицентър.бг се обърна към водещи политолози и социолози. Сега ви предлагаме мнението на политолога проф. Александър Маринов, ръководител на Стратегическия съвет към президента Румен Радев.

По-добре ли е за Бойко Борисов да подаде оставка в този момент и да има предварителни парламентарни избори?

По-добре е Борисов да се отдръпна, защото е политически привършен. Оттук нататък ще събира повече негативи от властта, в сравнение с позитиви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР