Градското дерби на Мърсисайд между Евертън и Ливърпул, което трябваше

...
Градското дерби на Мърсисайд между Евертън и Ливърпул, което трябваше
Коментари Харесай

Натоварена програма очаква Ливърпул и Арсенал покрай дербитата с Евертън и Челси

Градското дерби на Мърсисайд сред Евертън и Ливърпул, което трябваше да се изиграе предишния уикенд, само че бе отсрочено поради 1/4-финалите на ФА Къп, ще се състои на 24 април, сряда, от 22:00 часа българско време. Това стана ясно, откакто от Висшата лига разгласиха програмата за мачовете.

Седмицата става много натоварена за отбора на Юрген Клоп, който на 21 април гостува на Фулъм, а по-късно още веднъж има аудиенция в Лондон на 27 април, когато би трябвало в ранния дуел от кръга да играе с Уест Хем. Това надали ще се хареса на германеца, който нееднократно е недоволствал в случаите, в които тимът му трябваше да играе на обяд в събота, в случай че преди този момент е имал дуел през седмицата.

Друго забавно дерби, което бе пренасрочено от Висшата лига, е това сред Челси и Арсенал, които ще играят на 23 април на „ Емиратс “. „ Артилеристите “ също ще бъдат доста натоварени в този интервал, в който ще имат три мача за осем дни. На 20-и отборът на Микел Артета гостува на Уулвърхемптън, по-късно е упоменатото дерби с Челси, а пет дни по-късно Арсенал има аудиенция на Тотнъм в огромното дерби на Северен Лондон.

Fixture amendments and matches selected for live TV broadcast in the UK (20-28 Apr) are confirmed
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР