Градският транспорт в Пловдив отдавна е проблемен в много аспекти,

...
Градският транспорт в Пловдив отдавна е проблемен в много аспекти,
Коментари Харесай

„Приключението” градски транспорт в Пловдив: Климатиците – утопия, билетите – седма употреба

Градският превоз в Пловдив от дълго време е проблематичен в доста аспекти, само че в жегите последните дни  напрежението и недоволството у жителите стартира да доближава нови висоти. До медията ни доближиха голям брой сигнали, че климатиците в рейсовете всеобщо не работят, в автобусите царува нечистотия и воня, хората припадат от високите температури, личният състав е раздразнителен и постоянно напрежението сред кондуктори и пасажери прераства в кавги и хули. За многократното препродаване на билети даже не е нужно да се загатва.
Прочетете още
На сходна преживелица попадна млад мъж в рейс по линия 21. По думите му, като се изключи че климатикът не е работил, водачът е управлявал автобуса необут, като е бил захвърлил джапанките си на стълбите пред входната врата. Освен това е продавал билети, които наподобяват не на втора, а напряко на седма приложимост.



„ В рейса с регистрационен номер PB 0687 TP цареше същинска кочина, имаше даже фасове по земята ”, описа още мъжът, като добави, че е изпитал същинска гадност сега в който е трябвало да вземе билетите.

В различен сигнал до медията ни, водач е дал отговор на пътничка, че в случай че билетите коствали колкото в София е щял да си зареди фреон в климатика.

„ Вътре е мор, не може да се диша, като че ли в рейса е по-топло, в сравнение с на открито. Реших от любознание да попитам водача за какво не е пуснал климатика и за какво би трябвало, които плащаме за тази активност да страдаме на още по-голяма горещина. А отговора му? Ако плащахте 1.50 както хората заплащат в София, можеше да си заредя фреон и в този момент да ви върви климатика ”, описа пътничката.

Припомняме че поради извънредно високите температури в Пловдив и неработещите климатици в рейсовете, преди дни жена припадна в препълнен рейс по линия 36.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР