Градският съвет на СДС-София подкрепя политиката на ръководството за обединяване

...
Градският съвет на СДС-София подкрепя политиката на ръководството за обединяване
Коментари Харесай

СДС-София: Протестът бе подчинен от хора, защитаващи икономическите интереси

Градският съвет на СДС-София поддържа политиката на управлението за сливане на напъните на партиите от десницата, членуващи в ЕНП, за реализиране на дясно-центристко ръководство след парламентарните избори. Това се споделя в декларация от през днешния ден.

СДС-София приема за своя съществена политическа задача да способства оптимално за постигането на тази цел, с цел да не бъдат позволени Българска социалистическа партия и нейните производни на власт.

"Нашето разбиране е, че това би довело до следващата политическа и икономическа рецесия, както и до опити за смяна на стратегическата евроатлантическа ориентировка на България в посока Кремъл ", се акцентира в позицията.

СДС-София дефинира гражданския митинг за основополагащо демократично право, само че не и с цената на принуждение, вандалски актове и операции.

"Гражданската сила беше подчинена от хора, защитаващи разнообразни стопански ползи, и това лиши на митинга неговата достоверност и опция да реализира общозначими национални цели. Затова ние не поддържаме митинга в този му тип и не одобряваме новия, булеварден Отечествен фронт, за опция. СДС-София, като най-голямата организация на най-старата дясна партия, ще продължи да поддържа всички промени и политики, ориентирани към цялостната евроинтеграция и повишение на благосъстоянието на българските жители ", означават още от групировката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР