Градските власти в Източен Китай се извиниха на местните журналисти,

...
Градските власти в Източен Китай се извиниха на местните журналисти,
Коментари Харесай

Китайските власти физически тормозят журналист по телевизия на живо, градът издава рядко извинение

Градските управляващи в Източен Китай се извиниха на локалните публицисти, откакто беше показано, че управляващите ги притискат и се пробват да попречат на репортажите от мястото на гибелен детонация, в рядко самопризнание за държавна експанзия против публицисти.

Град Санхе, покрай Пекин, издаде обществено опрощение в четвъртък, откакто управляващите бяха показани по какъв начин тормозят кореспонденти от държавната телевизия CCTV по време на предаване онлайн излъчено покрай мястото на хипотетична детонация на приключване на газ, която умъртви седем и рани 27 в сряда.

Тормозът на публицисти – изключително задгранични кореспонденти – е постоянно срещан в Китай, само че съвсем в никакъв случай не се признава от страната.

Изявление на формалния уеб страница на града показва " надълбоко страдание " за отношението към репортерите на CCTV и други медийни служащи. В него се споделя, че управляващите се пробват да отстранят публицистите от обекта, тъй като са загрижени за евентуално приключване на газ.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР