Градски изследовател прекарва нощта в обитаван от духове“ изоставен убежище,

...
Градски изследовател прекарва нощта в обитаван от духове“ изоставен убежище,
Коментари Харесай

Градски изследовател прекарва нощта в „обитаван от духове“ изоставен убежище – но скоро съжалява за това

Градски откривател прекарва нощта в „ населяван от духове “ зарязан леговище, само че признава, че не след дълго стартира всеобщо да се съмнява в своите нереален избор на настаняване.

Дейв, по-известен онлайн като Freaktography, споделя страховитите си находки от влизането в здания, забравени във времето, и е прочут с това, че качва клипове от своите завършения с почитателите си в YouTube. Съвсем неотдавна той огледа 30-годишен дом, за който твърди, че е населяван от духове, и остана ужасяващ, откакто чу мощни шумове от долния етаж. Той беше задоволително самоуверен да пренощува в бившето леговище и спеше на хамак, с цел да избяга елементарно, в случай че се случат призрачни събития.

Докато посети мястото, Дейв от Онтарио, Канада, сподели: „ Чух доста мощен тон, приближаващ от пода под нас. Беше тон от някой, който влачи нещо тежко и железно по пода. Замръзнах и всеки косъм по тялото ми настръхна. Стоях неподвижно и безмълвно. ” Убежището, което преди е било употребявано като дом за хора с умствени увреждани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР