Градски изследовател остана шокиран, след като откри изоставена селска къща,

...
Градски изследовател остана шокиран, след като откри изоставена селска къща,
Коментари Харесай

Вътре в „страховита“ селска къща с мляко и конфитюр, които все още са на масата, въпреки че е била изоставена от 20 години

Градски откривател остана шокиран, откакто откри изоставена селска къща, цялостна със странни предмети – в това число подготвена закуска на масата, макар домът е бил зарязан от близо 20 години.

32-годишният YouTube Даниел Симс се впусна в изоставената плантация в Шропшър през април в последното си премеждие. Смята се, че парцелът е бил зарязан през 2003 година и доста предмети са оставени недокоснати.

Вътре във фермата Даниел откри сувенири от 30-те години и по-късно, в това число някои смущаващи предмети, за които не беше напълно сигурен какви са да създадем от. Някои от тях включваха „ страховити “ кукли, подредени по този начин, че да наподобяват по този начин, като че ли употребяват тоалетната, и расистки фигурки.

Той има вяра, че предходният притежател е управлявал свинеферма и е бил колекционер на играчки – доста от които е намерил разпръснати из къщата. Не е ясно за какво парцелът е бил зарязан. „ Беше в действителност необичайно – като че ли фамилията беше изчезнало и просто беше оставило храна и други домакинск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР