Градската десница отново е на път да се удави в

...
Градската десница отново е на път да се удави в
Коментари Харесай

Диктатурата на "умните и красивите" пак провали Христо Иванов, този път фатално

Градската десница още веднъж е на път да се удави в клопката на личното си надменност и елитарност, познати под името "умни и красиви ". За кой ли път отломките на остарялото и същинско Съюз на демократичните сили стават жертва на вярата, че единствено и само те знаят по какъв начин да ръководят страната. Останалите единствено би трябвало да слушат и да се подчиняват, написа

Протестът против Христо Иванов на някогашния арбитър и началник на групата на Демократична България в софийския общински съвет Методи Лалов имаше резултата на бомба. Взривът слага под подозрение освен влизането в идващия парламент на Демократична България, само че и въобще политическото бъдеще на дясната групировка. Лалов извади нескрито от дълго време тлеещи несъгласия, които няма по какъв начин да бъдат крити дълго време. Например това, че листите се редят от трима индивида. Или, че ДСБ и „ Да, България “ имат радикално противоположно мнение за президентските избори. Както и за най-болната тематика сега в целия свят – зелената сила.

За какво му беше на Христо Иванов да кара лодката край Росенец и да се бие с гардовете на Ахмед Доган? За да може едни хора, които другояче няма да вземат и 1 % на избори, в случай че се явят сами, да дефинират листите, да сочат с пръст неуместните и да си пробутват протежетата? Най-страшното е, че май Слави Трифонов ще се окаже прав. Десните просто се борят за постове – не за хрумвания, не за политики, не за бъдеще. За постове във властта, освен това незабавно.

Христо Иванов повече от година води борба против ГЕРБ и Движение за права и свободи, и персонално против Иван Гешев. Към днешна дата резултатът е жалък – ГЕРБ е първа мощ, втора е Българска социалистическа партия, трета някаква квазиформация на Кирил Петков и Асен Василев. Иван Гешев си е все по този начин основен прокурор и няма даже далечни сигнали, че може да подаде оставка или да бъде отхвърлен. А десните още веднъж са отвън борда. Този филм сме го гледали няколко пъти. Но този път финалът на лентата ще е съдбовен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР