Градоначалникът категоричен: Откровена лъжа, явно е че не могат да

...
Градоначалникът категоричен: Откровена лъжа, явно е че не могат да
Коментари Харесай

Скандален фейк! Разпространиха клип с кмета на Благоевград М. Байкушев от кафенето на М. Божанов- Нотариуса!

Градоначалникът безапелационен: Откровена неистина, очевидно е че не могат да намерят същински компромати против мен!

Клип, на който благоевградският кмет Методи Байкушев си поръчва кафе от 100 лв. в ултраскъпото и съвременно кафене на убития Мартин Божанов- Нотариуса взриви обществената мрежа довечера. Клипът, съгласно някои национални медии, в които бе публикван,е сниман персонално от нотариуса, който показва прителско отношение към благоевградския градоначалник и фамилиарничи с него.

Внушението, което се пробваха да създадат с обявата, бе че благоевградският кмет е бил в близки връзки с починалия " медиатор в правосъдната система ". Минути след обявата, кметът на Благоевград Методи Байкушев излезе с публична позиция по проблема. Ето какво написа градоначалникът:

Внимание: Фалшива вест!
В редица медии е оповестен материал, в който се твърди, че съм сниман персонално от Мартин Божанов " Нотариуса " да пия кафе от 100 лева в неговото персонално кафене и другарски да му се усмихвам. Публикувано е и самото видео, за което се твърди, че е снимано от Божанов.
Нищо от написаното не е правилно.

Ето обстоятелствата:
1. Видеото е снимано през 2019 година По това време притежател на кафенето е Станислав Бачев от Благоевград, който го оперира посредством компания Еспресо Култура ЕООД. Бачев продава бизнеса на Божанов цели три години по-късно като му продава компанията. Сделката е вписана в комерсиалния указател през юни 2022 година
2. Авторът на видеото не е Мартин Божанов, а Борислав Секулски - също от Благоевград.
3. Не укривам, че обичам положително еспресо, само че в никакъв случай не ми е минавало през мозъка да пия кафе за 100 лева

Поне едно стана ясно - очевидно не могат да се намерят същински компромати за мен.,пише кметът.

А ето и въпросният клип:

Клипът е оповестен на формалната страница на кафенето на починалия Божанов - " Espresso Cultura-Specialty Coffee " през 2019 година, и е публичен.

На страницата на кафенето са оповестени и голям брой фотоси на Мартин Божанов с разнообразни хора.

Методи Байкушев бе определен за кмет от листата на ПП-ДБ на последните локални избори в Благоевград.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР