Град в Тайланд беше принуден да премине във виртуално блокиране,

...
Град в Тайланд беше принуден да премине във виртуално блокиране,
Коментари Харесай

Армия от „полудели по секса маймуни“ нахлу в града, търсейки сладки закуски, изоставени след фестивала

Град в Тайланд беше заставен да премине във виртуално блокиране, откакто туристи инцидентно ускориха маймунското либидо със сладки сладкиши и питиета.

Смята се, че вилнеещата войска от макаци е приела толкоз доста захар, дадена им от туристи на годишен фестивал, че ги е трансформирала в полудели по секс зверове, които са станали фракционирани и насилствени, със спорадични борби за бандите с цел да вземе превъзходство по улиците на града.

Шокиращата инвазия докара до това, че притежателите на компании по улиците на Лопбури бяха принудени да затворят за неопределен срок, до момента в който жителите трябваше да избягат или да останат на закрито и да барикадират домовете си. Градът към този момент е изцяло високомерен от към 3500 маймуни, като избрани елементи се смятат за изцяло неразрешени зони заради продължаващите гангстерски войни.

Според The ​​Sun маймуните са били съществена туристическа атракция и станаха толкоз доста, че през 1989 година в храма Phra Prang Sam Yot беше въведен годишен Фестивал на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР